MIQID - dit digitale ID
MIQID - dit digitale ID

4 unikke fordele ved MIQID – set fra din kundes synspunkt

Sikker og beskyttet handel for alle parter

 

Vær sikker på, hvem du har at gøre med, og bekræft over for dem, at du er den, du er. Med et valideret MIQID kan du udfylde formularer elektronisk – f.eks. erklæringer om god tro, eksporterklæringer og ansøgning om finansiering til køb i butikker.

ADGANG TIL ALT PÅ FARTEN

 

Et enkelt sted for al personlig information; Kørekort, pas, sundhedsforsikring, koder, log ind, betalingskort, abonnementer, kundeklubber og nummerplader. Du har hurtig og sikker adgang til dine data overalt.

INGEN SKJULTE COOKIES IND AF BAGDØREN

 

Vi har et mål om det skal være slut med at zigzagge igennem accept af cookies for at undgå internettets små sladrehanke. 

Når modparten har MIQID ved du, hvem der får adgang til hvilke oplysninger om dig selv og din digitale færden i det tidsrum du er på siden.

BEDRE KUNDESERVICE END NOGENSINDE FØR

 

Du kan dele dine interesser og præferencer med de steder, du handler; tøj- og skostørrelser, yndlingsfarver, organiske præferencer osv. Hvis du betaler via MIQID, kan du endda få det til at minde dig om allerede købte varer til genkøb eller filtrering. 

Med MIQID kan virksomheder og myndigheder overholde GPDR-regler og give dig langt mere personlig service – uden at gemme følsomme personlige data.