Datasikkerhed udover normalen!

Vi bruger dokumenterede krypteringsnormer til at sikre dine data ved hjælp af top-end produkter fra førende udbydere, som angiver industristandarden.

Men vi stopper ikke vores indsats for at sikre vores brugerdata dér. Vi udfordrer den traditionelle tænkning om brugerdata og anvendelse af industristandarder, så den kan gøres endnu mere sikker for dig.

Vores servere er alle placeret eksternt

Vores cloud baserede løsninger kræver servere for at holde sig kørende. Alle vores servere står placeret på en ekstern lokation.

Det øger sikkerheden, fordi vi fysisk ikke har adgang til serverne. 

Microsoft Azure

MIQID services bygger på Microsoft Azure’s cloud services. 

MS Azure er yderst anerkendt, og er en af de førende på markedet. Med mange årtiers erfaring har de en stor kundeportal, der dækker bredt over hele verden. 

MS er kendt for deres høje SLA. Det giver os en tryghed i, at løsningerne kører som de skal. Og netop derfor, kan vi garantere den høje sikkerhed. 

Cloudflare

Hos MIQID bruger vi Cloudflare som DNS provider, der øger sikkerheder i vores forbindelser mellem vores platforme. Cloudflare er blandt de mest sikre DNS providers. 

Cloudflare blev grundlagt i 2009, og er på missionen om at bygge et bedre internet. Omkring 25 millioner internetjenester benytter sig i dag af Cloudflare, og tallet er fortsat voksende. 

Database MS azure SQL

Al data fra MIQID opbevares i Microsoft Azure SQL databaser, der fungere som PaaS. Microsofts mange årtiers erfaring sikrer sikkerheden bag håndteringen. 

Vi bruger Microsofts indbyggede ‘Transparent Data Encryption’ (TDE). Det betyder, at platformen real-time krypterer, og dekrypterer på side niveau.

API'er

MIQID består af webapps, der er hostet ved Microsoft Azure. Vi bruger TLS 1.2 og HTTP 2.0 og anvender i øvrigt forced HTTPS. 

For at få adgang til API’erne bruger vi JSON web tokens i bearer format. 

Brug af MIQID

Brugen af MIQID kræver en personlig API nøgle. API nøglen er koblet op på den individuelle IP-adresse og eventuelt domæne navnet. 

Det giver en dobbeltsidet sikkerhed for både kunder og MIQID. 

Det betyder, at vi hos MIQID ved, hvem der ringer ind, mens de der ringer ind får adgang til præcis det data, der anmodes om.