MIQ ID OG DE 17 VERDENSMÅL

FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er en del af vores kollektive bevidsthed. Både som individer og organisationer. Vi har erkendt, at vi skal leve med og er afhængige af hinanden.

At tage del i opfyldelse af verdensmålene viser samfundssind og globalt ansvar. MIQ ID arbejder konkret med Verdensmål #3 – Sundhed og Trivsel og Verdensmål #12 – Ansvarligt forbrug og Produktion.

Vi tror på, at mennesker i stigende grad benytter sig af teknologier og tjenesteydelser, der lever op til bæredygtige målsætninger.

Verdensmål #12

Ansvarligt forbrug og produktion

Ifølge et flertal af klimaeksperter kan kloden ikke følge med menneskehedens forbrug og ressourceudnyttelse. Derfor skal vi for alvor til at spare ressourcer.

MIQ ID arbejder konkret med verdensmål #12. Det er en grundidé bag MIQ ID at nedsætte papirforbrug i form af kassebon-udskrifter og papirformularer – og dermed reducere skovfældning og strømforbrug ved smeltning og genanvendelse af papir.
Ved elektronisk udveksling af data gennem MIQ ID modtager du, med et enkelt bib, en elektronisk kvittering på din telefon, når du har betalt med den eller andre midler.

Verdensmål #3

SUNDHED OG TRIVSEL

Grænserne mellem lande, kulturer og befolkninger er mere usynlige end nogensinde. Det skyldes både globaliseringen og digitaliseringen. Menneskeheden har draget stor fordel af, at verden er blevet mindre. Fællesskab gør stærk. Men vi har også set, hvordan en hyper-forbundet verden kan sprede smitte på ingen tid.

MIQ ID indeholder en sundhedsprofil med et særligt epidemi-beredskab. Her kan du samle og løbende synkronisere alle dine helbredsdata; sygesikringsbevis, kropsmål, blodtype, operationsdata, testresultater.
Del din sundhedsprofil med dem, der skal støtte dig i din sundhed. Kommer du til skade i udlandet, kan du give det lokale sundhedspersonel adgang, så du hurtigt bliver hjulpet bedst muligt.

PARTNERS