miqid Digitale
id-papirer

Med MIQID kan du opbevare dine digitale ID-papirer sikkert uden, at dine øvrige apps har adgang til dine informationer. Dine informationer gemmes sikkert og krypteret, så kun du har adgang til dine informationer.  

Du kan scanne dit 
kørekort
pas
sygesikringskort
MIQID sikker-opbevaring animition

VI OPBEVARER DINE DIGITALE
ID-PAPIRER SIKKERT

Vores mission er at gøre hverdagen lettere for dig. Med MIQID kan du scanne dit kørekort, pas og sygesikringskort ind, så du altid har det med dig. Med din smartphone i lommen har du også dine ID-papirer med dig lige ved hånden.  

Dine digitale ID-papirer gemmes sikkert i vores system, som kun du kan se og har adgang til. Hos MIQID har vi ikke adgang til vores brugeres oplysninger og ID-papirer. Det er nemlig det sikreste for dig 

VI OPBEVARER DINE DIGITALE
ID-PAPIRER SIKKERT

Når du har dine vigtigste ID-papirer samlet i dit MIQID, hvorfor så ikke gå skridtet videre? Du kan også scanne dit jagttegn, fisketegn eller speedbådskørekort ind, så du altid har det med dig.

I nærmeste fremtid udvider vi, så du blandt andet kan scanne dit fitnesskort, vielsesattest, navneattest, som gemmes i dit MIQID.

Foruden at øge din sikkerhed, forsøger vi at leve op til de 17 verdensmål. Hos MIQID bidrager vi ved at reducere overproduktion af ressourcer, der kunne være minimeret ved digitalisering.

MIQID Jagt animation

DINE DIGITALE ID-PAPIRER ER I SIKKERHED VED OS

DINE DATA ER OGSÅ
KRYPTERET FOR OS

Hos MIQID har vi ikke adgang til dine data. De er gemt i krypteret format, som kun du kan se, når du beder om det.

MIQID lock

DINE DATA BLIVER
TIL BINÆRTAL

Dine data gemmes sikkert i binærtal, og samles kun til forståelig tekst, når du beder om det.

ALLE DINE DATA ER
SAMLET ET STED

Dine personlige oplysninger er samlet ét sted, som kun du har adgang til. 

MIQID phone