MIQID - dit digitale ID
MIQID - dit digitale ID

Dine kunder behøver ikke koste så mange penge

Hvis du er virksomhedsejer, ved du sikkert, hvor svært det er at lokke e-mails ud af dine kunder. Og hvor troløse nyhedsbrevsabonnenter kan være. Men ved du også, at du med en simpel app og en gentleman-aftale med dine kunder kan blive en værdsat penneven?

Enhver marketingchef ved, at der er en masse udgifter forbundet med at få kunder på krogen. Produkter skal udvikles, så de rammer målgruppen. De skal markedsføres effektivt. Og sælges lige i rette øjeblik, hvor kunden har brug for netop dét produkt.

I årevis har digitalt indstillede marketingchefer eksperimenteret med at give noget gratis – en voucher fx – for at få kunders e-mails, så virksomheden kan holde kontakten med dem. Men kunderne er blevet klogere. Og mindre loyale.

I dag skriver de sig op til et nyhedsbrev for at få rabat eller andre fordele – og når de har fået det, framelder de sig nyhedsbrevet. Det er let, for det er lovpligtigt at have et frameld-link i bunden af sit nyhedsbrev.

KEND OG RESPEKTÉR DIN KUNDE – OG KRAVL OP AF SPAM-MAPPEN

Tænk, hvis du kunne lære din kunde så godt at kende, at dine mails ikke ender i spammappen eller afmeldes, men tværtimod læses med interesse – og salg til følge?

Det kræver, at du respekterer dine kunders grænser og tilbyder skræddersyet markedsføring. Du skal vide, hvad din kunde vil have – og hvad de vil være fri for. Du skal gøre dig fortjent til dine kunders tillid.

Derfor har jeg udviklet app’en MIQID. Den er lige på trapperne og om få uger kan I installere den.

Med MIQID kan du som digital forretning trykke din kunde i hånden og love, at du kun henvender dig med det, kunden giver dig lov til. Helt præcist.

Du spammer ikke, du sender ikke irrelevante tilbud, du forstyrrer ikke unødigt. Sådan beholder du dine kunder. Med MIQID sparer du penge til Facebook-reklamer, e-mailhåndtering, kundeklubber, mersalg etc. Det betyder, at prisen per kunde falder.