Integrationer

Det skal være plug and play, så det er let at integrere i jeres platform

Dynamisk design

MIQID gør det muligt at arbejde med dynamisk design. Det muliggøre, at I blandt andet kan designe jeres hjemmeside baseret på brugerdata f. eks. køn, alder og postnummer.

MIQID dynamiske design er særligt smart, fordi det giver jer mulighed for at lave tilpasset indhold, der taler individuelt til hver bruger. 

eksempel på dynamisk design

I kan f. eks. ændre skrifttype, farver og indhold på baggrund af brugerens køn. Når mænd besøger hjemmesiden kunne han f.eks se en maskulin skrifttype med klare farver, mens skrifttypen f.eks. kunne være feminin og støvede farver ved kvinder.

Marketing

MIQID brugere identificerer sig med deres historik, som giver jer mulighed for at kommuniker direkte til dem. Vores undersøgelser viser, at det øger jeres konverteringsrate ved kun at præsentere interessante og relevante produkter til brugerne. 

Det særlige ved MIQID marketing er adgangen til MIQID marketplace. Det fungerer som et push-medie, hvor brugeren kan definere, hvad de er på jagt efter. Det kunne f.eks. være et par blå Nike sko str. 43. Det giver helt unikke muligheder for jer at kunne tilpasse produkter og tilbud, der passer til brugeren og markedet lige nu. 

Det er også muligt at bruge teknologien til at lave dynamiske nyhedsbreve, hvor indholdet er baseret på brugerens demografi og interesser. 

Kvitteringer

Ved at bruge MIQID gemmer brugerne deres kvitteringer i MIQID’et. Det giver mulighed for at brugerne kan fortælle jer, hvad de interesserer sig for. 

Brugeren kan blive beriget med tilbud og inspiration, der er relevant for dem. Ved at kende til deres historik viser I kun udvalgte produkter. Med indblik i brugernes kvitteringsdata undgår I at sende informationer, der er urelevante.

Hos MIQID indsamler vi anonymt brugernes kvitteringer til at kunne se markedsudvikling og trends. På den måde får I værdifuld data, der ellers er utilgængeligt. 

CVR validering

MIQID validering giver brugerne en forsikring om, at jeres virksomhed eksisterer i CVR registret.

Når en virksomhed ansøger om at blive CVR valideret, gennemgår vi jeres ansøgning og tjekker, at I er CVR registreret. Det gør vi for at sikre at virksomhederne i MIQID ikke er falske. Det gavner både jer som virksomhed, men også brugerne, fordi de ved, at I eksisterer, da vi har godkendt jer.

Fordelen ved at være CVR valideret er, at det er med til at styrke jeres forretning. Det gør jer endnu bedre til at drive jeres virksomhed, hvor I kan fokusere på klar kommunikation og god service til brugerne.

MIQID - Integrationer - checkout

Hurtig MIQId check ud

MIQID hurtig check ud giver en optimeret betalingsprocessen med blot 3 klik. Løsningen er mere bekvemt for brugerne, da de ikke skal udfylde deres informationer hver gang, de handler online. 

Ifølge Baymard Institute bliver 70% af alle produkter, der lægges i indkøbskurven online, aldrig til reelle køb. Alle undersøgelser peger på, at en kortere chechout proces er med til at øge den samlede konverteringsrate. Med MIQID hurtig check ud forkorter vi betalingsprocessen, som kan være med til at øge  konverteringraten. 

 

 

API (Application Programming Interface)

Hos MIQID tilbyder vi en API grænseflade, som gør det muligt at integrere med andre systemer. Vi arbejde på, at MIQID bliver brugt bredt over flere forskellige softwareintegrationer. Ved at vælge en API grænseflade gør vi det enkeltere og smertefrit for jeres udviklere at tilgå vores platform. 

Hvis I har et konkret projekt, hvor I ønsker at bruge vores API, tilbyder vi at sammensætte det, så det passer til jeres struktur – det kunne f. eks. være til eksporterklæringer eller tro og lov erklæringer – det er kun fantasien, der sætter grænser. 

tilpasset system integration

Hos MIQID bygger vi integrationen til de store kendte platforme, så det bliver nemmere at integrere i de kendte systemer. Der findes mange systemer i verden, så vi arbejder hele tiden på at lave integrationer til de største og mest udbredte systemer på markedet.  

Hvis I ikke selv har udviklere, der kan integrere systemet, har vi et udvalg af  samarbejdspartnere, der kan være behjælpelige.