HVAD ER MIQID
KUNDEKLUB?

Med MIQID kundeklub får man en række funktioner, der blandt andet styrker forholdet mellem virksomhed og kunde.  

Kundeklubben kan implementeres på enhver hjemmeside. Vi har gjort dette, fordi det skal være let for jer at bruge MIQID. 

MIQID prøv-miqid

HVAD FÅR I UD AF
KUNDEKLUBBEN?

Med MIQID kundeklub giver I medlemmer af klubben en ekstraordinær god oplevelse, der er designet og tilpasset den enkelte bruger. Brugene får en mere behagelig oplevelse, fordi hjemmesiden designes ud fra brugerens arketype og adfærdsmønster. 

Vi har forsøgt at gøre jeres arbejde lettere. Hos MIQID kender vi de områder, der er tidskrævende og omkostningsfulde, men effektive at arbejde med. Derfor har vi bygget disse områder ind i kundeklubben. Vi gør dette for at give jer en værktøjskasse med funktioner, som vi ved fungerer. 

HVORFOR GAVNER VIDEN OM JERES ARKETYPE?

Kendskabet til jeres arketyper giver jer muligheden for at give kunderne høj kvalitetsservice. Fordi I kender arketypen, bliver den enkelte kunde mødt med tilbud, der passer specifikt til kunden. 

Disse oplysninger muliggør, at I kan levere målrettet brugerorienteret markedsføring på det samme eller bedre budget. 

får automatisk indsigt i trends indenfor arketypernes adfærdsmønster. Det giver jer bedre mulighed for at følge markedsudvikling og tilpasse sortimenter for fremtidens udvikling.  

MIQID Arketype analyse animation

MED KUNDEKLUBBEN FÅR DU BL.A.

En MIQID abonnementsløsning er opdelt i to områder: Medlemmerne kan købe produkter på abonnement eller blive tilbudt billigere produkter gennem abonnementsløsning til kundeklubben.

Abonnementsløsning til kundeklubben kan f.eks. tilbyde medlemmerne gratis forsendelse og 20% rabat på alle produkter.

I kan tilbyde medlemmerne at købe produkter på abonnement. Det kan være månedens VIP-kasse med eksklusive produkter til håret eller månedens strømpepakke.

Vi har udviklet et pointsystem, der giver mange muligheder for at belønne jeres loyale medlemmer af kundeklubben. 

Giv de loyale medlemmer mulighed for at bruge optjente point til at købe produkter – disse kan f.eks. være specielt udvalgte produkter. 

Giv de loyale medlemmer mulighed for at komme til specielle begivenheder, hvor der eksempelvis kommer en velkendt personlighed og holder foredrag eller underviser. 

Giv jeres kundeklubmedlemmer fordele i form af differentieret forsendelse ved et lavere beløb end ikke-medlemmer. 

Eksempel: Medlemmer får gratis forsendelse på køb fra 299,- mens ikke-medlemmer får gratis forsendelse på køb fra 699, –. 

Giv jeres medlemmer af kundeklubben adgang til før-salg og nye produkter. 

Opsæt automatiske rabatter, der belønner medlemmer på særlige mærkedage. Eksempel: 20% rabat på alle produkter på din fødselsdag. 

MIQID-familier kan få påmindelser om fødselsdage med forslag til gaver, så hustruens fødselsdag ikke bliver glemt og gaveforslag serveres. 

Vi hjælper jer med håndteringen af GDPR. 

Med MIQID behøver I ikke længere at opbevare brugernes personfølsomme data. I ikke længere nødsaget til at håndtere data i de sårbare lag. 

Ved brug af MIQID nedsættes risikoen for bødeforlæg med op til 80%, vurderer vores juridiske partnere. 

Tilbyd medlemmerne ekstraordinær service af produkter. F.eks. periodisk eftersyn eller lignende. 

Tilbyd en påmindelse om, at købte produkter nærmer sig garantiperiodens udløb. 

Giv kunderne mulighed for at modtage besked, når der kommer opdateringer til deres produkter og informér, når der kommer nye produkter på baggrund af deres tidligere køb.

MIQID dashboard

KOM I GANG MED KUNDEKLUB

I har måske allerede en kundeklub, men hvorfor ikke få en intelligent automatisk kundeklub? MIQID giver jer en automatiseret kundeklub, der giver jer de bedste forudsætninger for at optimere jeres forretning 

Vores kundeklub integreres direkte ind i jeres system, som giver jer en nem plug-and-play løsning. Gennem dialog finder vi sammen den bedste løsning til jer og jeres eksisterende system.