OM MIQ

MIQ er mastermind bag udviklingen af et valideret, globalt digital-id.

MIQ ID er et intelligent digital-id, der kombinerer egenkontrol af persondata med state-of-the-art, persontilpasset kundeservice. I en hastigt accelererende og gennemdigitaliseret verden med monopollignende tech-giganter, massiv dataindsamling, organiseret cyberkriminalitet, hackerangreb, datalæk og internettrolde er det vores mission at opbygge en stærk sikkerhedskultur. Det er vigtigt, at vores data er beskyttet. Og at vi har kontrol over, hvordan det data bruges til at styre os. Mister vi kontrollen med vores data, mister vi kontrollen over os selv.

”MIQ er uafhængig, og sælger eller videregiver ikke data. Vores forretningsmodel er udelukkende at udbyde sikker opbevaring og intelligent dataudveksling mellem parter.
Vi tager ikke del i udveksling af data, og vi tilgår ikke data.”

MIQ bygger infrastrukturer til, at det kan lade sig gøre for MIQ ID-brugere at administrere og kontrollere egne data i MIQ ID. Vores fortjeneste ligger i at tilbyde virksomheder, organisationer og myndigheder mulighed for at kommunikere med MIQ ID-brugeres data, på brugernes præmisser.

På sigt introducerer vi avancerede, brugerbetalte premiumydelser, hvor MIQ ID-brugere kan tilkøbe udvidet, individuelt serviceniveau – blandt andet via en MIQ ID-personlighedsprofil.

PARTNERS