OM MIQID

MIQID er kernen til et valideret, globalt & digitalt ID

Et intelligent digitalt ID

I en hurtigt accelererende og stigende digitaliseret verden med monopollignende tech-giganter, massiv dataindsamling, organiseret cyberkriminalitet, hackerangreb, datalækager og internet-trolde er det vores mission at forblive den bedste, mest sikre identitetsplatform, du kan stole på. Det er vigtigt, at vore brugerdata er beskyttede, og at vi har kontrol over, hvordan disse data bruges til at styre os. Hvis vi mister kontrol over vores personlige data, mister vi potentielt kontrollen over os selv.

MIQID er et intelligent digitalt ID, der kombinerer personlig kontrol over data med en avanceret men forståelig brugeroplevelse. Når virksomheder vælger vores platform som en del af deres digitale snitflade, giver det MIQID-brugere mulighed for at administrere og styre deres egne data på egne vilkår.

Vi tilbyder virksomheder, organisationer og myndigheder mulighed for at kommunikere med MIQID-brugernes data på brugernes vilkår

MIQID er den bedste, mest sikre identitetsplatform, du kan stole på

Vores vision

Vores vision er at forblive den mest sikre identitetsplatform til håndtering af brugernes personlige data. MIQID er baseret på mennesket og retten til at bestemme over sine egne data. Rettighederne og mulighederne skal være gennemsigtige og forståelige, så brugeren ikke vildledes af nogens skjulte dagsorden.

Med en gennemsigtig platform tager vi ansvaret for at sikre, at alle data udveksles sikkert, så personlige data er i de rigtige hænder baseret på en tilladelse fra brugeren selv. Kort sagt er MIQID den bedste, mest sikre identitetsplatform, du kan stole på.

Vi ønsker at være brugernes foretrukne ID

Vores mission

MIQID følger udviklingen af teknologi og bringer en innovativ platform til markedet, der sigter mod at samle alle data ét sted, hvor brugeren styrer hvad der udveksles med hvem. Vores mål er ikke at udkonkurrere eksisterende produkter på markedet, men vi vil gøre det lettere for brugeren at navigere i den digitale verden,

Nutiden og fremtiden er digital, hvilket gør MIQID tidløs og unik. Ingen har tidligere skabt et lignende produkt, der tilbyder brugerne en enkel men sikker platform til ID og persondata. Kort sagt, ønsker vi at være brugernes foretrukne digitale ID.

Troværdighed. Ambitiøs. Rummelighed. Lidenskab.

Vore værdier

Troværdighed
Vi håndterer dine data. Og vores vigtigste opgave er at sikre, at den håndteres sikkert. Derfor er troværdighed en af vore kerneværdier. Vi har en troværdighed over for hinanden og afspejler det i vores produkt.

Rummelighed
Hos MIQID imødekommer vi alle kulturer og personligheder. Rummeligheden afspejles, når vi giver plads til alle individer i vores univers og og imødekommer forskelligheden hos hvert af dem.

Ambitiøs
Vi er her for at få ting til at ske og for at give brugerne, virksomhederne og dermed os selv succes. Uden ambition opnår vi ikke top præstation. MIQID er baseret på ambitiøse, lidenskabelige og anstændige ideer.

Lidenskab
Vi lever og ånder med ønsket om at få succes. MIQID er drevet af lidenskaben om at udforske, udfordre, udvikle og hjælpe den private bruger og dennes digitale modparter til en lettere hverdag. Hver gang det lykkes bliver vi glade og motiverede til at yde endnu mere.