Priser

DEL 1 - Grundmodulet i MIQID NØGLEHUL

Alle funktionerne er inkluderet i jeres MIQID nøglehul. I betaler blot for de interaktioner, der bruges og afregnes ved månedens slutning.

MÅNEDELIG
ÅRLIGT (SPAR 16,6%)

GDPR & ETISK DATA

Ved at brugerne selv kommer med deres data, er det win-win for både virksomhed og bruger. GDPR er dét at kunne tilbyde virksomheder mindre ansvar overfor besøgendes personfølsomme data.

DYNAMISK DESIGN

Mulighed for at ændre design fx typografi, farver, formuleringer og indhold i forhold til brugerens præferencer og demografi fx alder, køn og lokation.

CVR VALIDERING

Den globale certificeringsordning af virksomheder, der giver kunderne tryghed om jeres oprettelse i de centrale virksomhedsregistre.

DEL 2 - HVILKE FUNKTIONER HAR I BRUG FOR?

Vælg den beskrivelse, der passer bedst til jeres forretning. Nedenfor ses et estimat af jeres pris. I kan altid vælge interaktioner til og fra, så det passer til jeres foretning. r

LOYALITETSKLUB

Med MIQID loyalitetsklub giver I medlemmer af klubben en ekstraordinær god oplevelse, der er designet

WEBSHOP

Mulighed for at ændre webdesign (Font, farve, sprog) i forhold til brugerens præferencer (Alder, køn osv.)

Tøjstørrelses-mål

dét at kunne købe tøj i rette størrelse blot ved at angive sin egen størrelse gennem MIQ ID.

FYSISK BUTIK

Med MIQID loyalitetsklub giver I medlemmer af klubben en ekstraordinær god oplevelse, der er designet og tilpasset den enkelte bruger.

SCAN og betalt

Mulighed for at ændre webdesign (Font, farve, sprog) i forhold til brugerens præferencer (Alder, køn osv.)

Identifikations-app

dét at kunne identificere sig – valideret og sikkert – fx på hoteller / restauranter / m.v.

DEL 3 - Ud fra dine valg i del 2 kan du se hvilke ydelser der er anbefalet og påkrævet

ANBEFALET
PÅKRÆVET

PROFIL DATA

pr opslag

Brugeren giver jer som minimum adgang til navn, køn, alder og postnummer. I kan kræve, at jeres MIQID brugeres data skal være valideret gennem MIQID.

BETALINGSCHECK OUT

% pr. ordre

Fordi MIQID indeholder alle brugerens profil data giver det en bedre brugeroplevelse i MIQID hurtig betalingscheck out. Vores fokus på brugervenligheden er med til at optimere konverteringen.

VERIFICEREDE BRUGERE

pr opslag

I kan være sikre på, at validerede MIQID brugere angiver korrekte oplysninger, fordi de er valideret i forhold til CPR registreret.

CERTIFIKATER

pr opslag

For virksomheder, der skal bruge ID, har vi gjort det muligt at bruge valideret ID certifikater: Pas, sygesikringskort og kørekort, som bliver valideret via CPR-registret 

REGNSKABSSYSTEM INTEGRATION

pr. ordre

MIQID REGNSKABSSYSTEM INTEGRATION hjælper dig med at synkronisere dine ordere med Dinero og E-Conomic det spare din boghold for arbejdet.

MIQID KROPSMÅL

pr opslag

For virksomheder, der bruger tøj- og skostørrelser, har vi gjort det muligt at anvende størrelserne i markedsføring af produkterne. I præsenterer tøj for brugerne, der passer på dem, som hvis I var en personlig shopper ved deres side.

ANONYMISERET Kundedata

pr opslag
Giver adgang til arketype data, der gør, at I kan være mere præcise i jeres udtryk på hjemmeside og i interaktive designs.

JERES PRIS FOR MIQID NØGLEHULLET