ET KIG IND I VORES REJSE OG HVAD DER SKAL SKE I FREMTIDEN

Den primære opgave var at give internettet en underbevidsthed, som man kender fra en ekspedient i en fysisk butik. 

Med udgangspunkt i IBMs Watson udviklede vi en arketypeanalysemotor, der gennem tale eller tekst kunne lave en personanalyse uden at stille spørgsmål. Det var på alle måde revolutionerendeog starten var gået. 

2017

Internettets underbevidsthed
Kunne det ikke være smart, hvis internettet automatisk tog udgangspunkt i brugeren uden at stille spørgsmål?

Med det udgangspunkt etablerer Nicolas Hammer, Dennis Schrøder Holmgreen og Jesper Holm Medigia.
Første spadestik
Vores opgave var at give internettet en underbevidsthed, som man kender fra en ekspedient i en fysisk butik.

Med udgangspunkt i IBM’s Watson udviklede vi en arketype analysemotor, der gennem tale eller tekst kan foretage en personanalyse uden at stille spørgsmål

2018

Den første dialog
Vi forsøger at finde ud af, hvordan vores teknologi bedst folder sig ud.

Vi bygger derfor en platform, som tilbyder chatbots til virksomheder, der på den måde får en salgskanal, der møder forbrugeren på vedkommendes egne vilkår.
3 bliver til 2
Nicolas Hammer vælger at vende tilbage til den danske filmbranche. Vi ønsker ham alt mulig held og lykke.
Den første kunde
Vores første kunde blev en løsning til sikkerhedsstyrelsen, hvor de ønskede en chatbot, som kunne hjælpe med at besvare henvendelser.

Vi blev valgt som leverandør, fordi al data håndteres i vores software, og ikke igennem andre større organisationer. Dermed var vi på egne ben. Vi blev godkendt af Statens IT til at levere chatbot.
Mødet med jan
Udviklingen står så strygende, at vi har brug for mere likviditet. Vi bliver sat i forbindelse med Jan Jacobsen.

Over et glas rødvin eller to bliver Jan sat ind i projektet og vælger at blive partner i virksomheden. Mission: at lave en digital identitet, man kan stole på.
Navneændring
Oprindelig hed vi Medigia – en sammenskrivning af ’medier’ og ’digitalt’ – men vi føler, vi er vokset fra navnet.
Vi beslutter os derfor for at kalde os MIQID.

2019

Det rette element
Som følge af den nye persondataforordning, der trådte i kraft maj 2018, spores vi ind på, at MIQ skal tilbyde en digital identitet.

Det får enorm positiv respons blandt vores kunder, og vi går derfor 100% ind i at udvikle en digital identitet, man kan stole på.

Vi finder en leverandør af chatbot, som vi samarbejder med, så vi kan fokusere på den digitale identitet. Chatbots er et godt medie, hvor vi kan berige med detaljerede personanalyse.
Fra 3 til 2 - igen
Dennis’ hjerte brænder for digital læring på alle niveauer. Han beslutter sig for at putte sine kræfter i et andet pionérprojekt. Vi ønsker ham held og lykke fremad.
En digital identitet, du kan stole på
Persondataforordningen er trådt i kraft. Vores kunder efterspørger en digital identitet, de kan stole på. Vi går derfor 100% ind i at udvikle sådan en.

2020

Vi har vokseværk
Der er kommet med mange mennesker til uden om organisationen, men det er en udfordring, at vi ikke har interne ansatte. Derfor ansættes i august en teknisk chef, som får ansvaret for interne og eksterne tekniske ansatte.

Derudover ansættes en ansvarlig for det grafiske og identitetsarbejde, så Jesper kan fokusere på forretningen.

Det må siges at være det bedste, der er sket i 2020. Det gav kompetencer i egne hænder igen, og forretningen har for alvor kunne tage fart herfra.
Bordmodellen
Vi har efterhånden arbejdet på MIQID i en del tid, og vi har en bordmodel, der kan vise kunderne, hvordan vi digitalt kan designe ud fra arketypens brugeradfærd.

Dermed kan vi vise brugeren de ting, der er relevante på det pågældende tidspunkt.
MIQID klar til markedet
Sidste kvartal af 2020 har vi opdateret platformen, MIQID appen har fået en grafisk overhaling. Dermed er MIQID klar til markedet og til at imødekomme de kunder, vi har haft dialog med.

2021

På bølgelængde med mobilepay
Vi har indgået et samarbejde med PensoPay, som gør det muligt at betale med MIQID. Vores betaling er revolutionerede i kraft af, at brugeren er valideret, skal man ikke to-faktor-godkendes. Det giver en nemmere betalignsproces.
MIQID app til browser
Det har været enormt vigtigt for os at skabe værdi for brugeren fra start.

Derfor har vi udviklet MIQID app til browseren, som gør det muligt at genbruge sin data på tværs af platforme. MIQID-app til browser virker til Chrome, Edge, Safari og Firefox.

Med MIQID-app til browseren kan man på nuværende tidspunkt automatisk udfylde 70% af alle felter i en betalingsproces.

Det betyder, at når en kunde er ved at bestille vare fra en webshop, kan MIQID-app til browseren udfylde felterne i fakturerings-, leverings- og betalingsprocessen (blandt andet navn, adresse, telefonnummer).
Opbevar id-papirer forsvarligt
Mange tager billeder af deres ID-papirer, og gemmer dem på telefonen. Problemet er, at mange apps har adgang til telefonens billeder – og dermed også de personlige og følsomme oplysninger.

Med MIQID løser vi den udfordring, fordi dine ID-papirer opbevares forsvarligt i et personligt digitalt pengeskab.
Hjælp med digitalisering til den økonomiske sektor
Alt bliver mere og mere digitalt – også den økonomiske sektor oplever det, og de udfordringer, der medfølger. De skal sikre, at kunderne er identificerede, men samtidig håndtere personfølsomt data korrekt.

Vi har bygget en platform, der hjælper den økonomiske sektor med digitaliseringen og håndteringen af data. Projektet er startet ud for banker, men i løbet af 2021 er planen, at MIQID bliver hovedleverandører af digitale KYC til øvrige brancher.
Et sikkert internet man kan stole på
MIQID ønsker et internet man kan stole på. Derfor tilbyder vi i løbet af 2021, at virksomheder kan oprette sig med et MIQID, og blive valideret. MIQID-valideringen betyder, at vi stiller en garanti for, at virksomheden er oprettet i CVR-registeret.

Brugerne kan se, at hjemmesiden er valideret og forsikres om, at virksomheden ikke forsøger at snyde brugeren.

Det særlige ved MIQID-valideringen er, at det er gratis for alle. Så er det ingen undskyldning for ikke at være valideret.
Det danske sygehusvæsen
Planen for 2021 er at udvide MIQID, så brugeren kan koble sine sundhedsdata på profilen. Vi ser et stigende behov for. at man har sine data med sig - både i ind- og udland.

Derudover kan det hjælpe det danske samfund med at synkronisere data – f.eks. mellem praktiserende læge og sygehus.
videregiv informationer
I 2021 kan MIQID brugere forudbestemme hvem, der skal have ens personlige oplysninger, når man dør.

Det giver efterladte mulighed for at lukke sociale medier ned, få informationer om ønsker til begravelsen og sikre, at arven kan indfries efter afdødes ønsker.
Fremtidens markedsføring
I 2021 bliver måden at markedsføre på revolutioneret. Forbrugeren får en markedsplads, der har forbrugeren i centrum og for øje.

Markedspladsen tager udgangspunkt i den enkelte bruger, og sørger for kun at vise produkter, der er relevante for den enkelte bruger. Det giver brugeren en oplevelse af personlig betjening, selvom man befinder sig hjemme på sofaen. Fra virksomhedernes syn bliver det en helt ny måde at tænke markedsføring. Det giver mulighed for at bruge ressourcerne mere effektivt, og giver derfor en højere konvertering.
En helt ny global standart
Konceptet bag MIQID er at skabe en ny global standard, hvor den digitale verden tager udgangspunkt i brugeren. Ikke som produkt, men som en individuel person, der kommer med en digital nøgle, der tilkendegiver, hvad brugeren er interesseret i på nuværende tidspunkt.

Vi vil gå den ekstra mil for at tilgodese både forbrugeren og virksomhed. Vi skaber en forretning, der gør, at brugeren får det maksimale ud af sin digitale identitet og virksomhederne det meste ud af platformen i forhold til dine kunder og din kunderelation.