FULD KONTROL OVER DINE DATA
– FRA OG MED I DAG

Vælg selv, hvornår du vil være inkognito – og hvem der skal have adgang til at give dig bedre, mere personlig digital service end nogensinde før.

STORT SET INTET DU FORETAGER DIG ONLINE ER PRIVAT

Alle oplysninger som myndigheder, virksomheder og databrokers har høstet fra dig – måske ved en indlæggelse på sygehuset, shopping på Amazon, aftener på Netflix, søgninger på Google, likes på Facebook – er data opbevaret som filer på et utal af servere rundtom i verden.

Alt, du ikke direkte betaler for, betaler du for ved at afgive data om hvem du er, hvem du kender, hvad du foretager dig, og hvad du interesserer dig for. EU’s persondataforordning, GPDR, har ikke ændret på dét. Overvågningen er ikke blevet mindre. Indsamlingen af data er ikke blevet mere gennemskuelig.

Men med et MIQ ID får du magten over dine data tilbage.

ÉT DIGITAL-ID. UTALLIGE GEVINSTER.

MIQ ID er et digital-ID der kan valideres, og sammenlignes med en bankboks. Du har nøglen. Og uden dig og dit tilsagn, er boksen aldeles låst.

Med dine personoplysninger bag lås og slå er DU herre over, hvilke data du vil dele – på internettet, i webshops eller når du bipper dig ind i en fysisk butik.

DER ER 3 NIVEAUER AF PERSONLIGE DATA I MIQ ID:
  • Identifikationsdata Ret følsomme persondata som kan være påkrævet – fx af myndigheder.
  • Onlinehandel Mindre følsomme personlige data, som dog er specifikke nok til at kunne give dig en høj grad af service når du handler online.
  • Interesser og præferencer Væsentligt mindre følsomme personlige data, som du i de fleste situationer vil være villig til at dele. Du kan dermed helt automatisk få information, som for dig er topaktuelt.

Når du forlader et website eller en shop, trækker du med et MIQ ID dine data med dig. Virksomheder og myndigheder beholder kun anonyme, men vigtige statistik-data, med mindre du giver dem lov til andet.

Registrering af data, som ved lov ikke kan udgås eller slettes, kan du se hvor er.

NEMT AT OPRETTE DIN PROFIL

1. Download MIQ ID-appen til din mobil og-eller PC/MacBook
2. Udfyld din profil med dine oplysninger
3. Vælg hvad du vil dele med hvem

Så er du i klar til en mere fokuseret digital service, hvor du har dataene.

HURTIG REGISTRERING

Når du har MIQ ID er det let at udveksle oplysninger med modparter - også i fysiske forretninger på farten via brug af QR-kode-scan eller med chip-scan hvis din telefon understøtter dette.

BRUGERVENLIGT OG INTUITIVT

Med MIQ ID er du tænkt ind i centrum af appens funktion. Du stiller som forbruger relevant data tilgængelig for modparter – når og hvor du ønsker det, og for at hjælpe modparten til at hjælpe dig mere effektivt.

KONSTANT OVERBLIK

Du behøver ikke huske på dine indstillinger. MIQ ID minder dig løbende om åbne adgange til modparter, som du kan vælge at lukke - eller lade være tilgængelige for en modpart du stoler på.

5 UNIKKE FORDELE VED MIQ ID

Lad os nu se nogle eksempler på, hvad du kan bruge MIQ ID til:

  • ADGANG TIL ALT PÅ FARTEN
Èt enkelt sted til alle personoplysninger; kørekort, pasnummer, sygesikring, koder, loginnavne, betalingskort, foreningsmedlemskaber, fitness-abonnementer, kundeklubber, nummerplader. Du har hurtig og sikker adgang til dine data overalt.
  • SIKKER OG BESKYTTET HANDEL
Vær sikker på, hvem du handler med, og verificér overfor dem, at du er den, du er. Med et valideret MIQ ID kan du udfylde formularer elektronisk – fx tro og love-erklæringer, eksporterklæringer og ansøgning om finansiering på køb i butik.
  • INGEN COOKIES IND AD BAGDØREN

Vi har et mål om det skal være slut med at zigzagge igennem accept af cookies for at undgå internettets små sladrehanke. Når modparten har MIQ ID ved du, hvem der får adgang til hvilke oplysninger om dig selv og din færden digitalt.

  • STYR PÅ DIT HELBRED
MIQ ID hjælper dig med at holde styr på dine helbredsoplysninger; sygesikringsbevis, medicinering, kropsmål, blodtype, lægejournaler, blodprøveresultater, operationsdata og meget mere. Del din sundhedsprofil med behandlingssteder, der skal støtte dig i din sundhed, så du hurtigt kan blive hjulpet bedst muligt – uden at skulle genfortælle hele dit sygdomsforløb og uden at skulle kunne huske lægelige termer og medicin-navne.
  • BEDRE KUNDESERVICE END NOGENSINDE FØR

Du kan dele dine interesser og præferencer med de steder, du handler; størrelser på tøj og sko, yndlingsfarver, økologipræferencer, veganer-krav, etc. Hvis du betaler gennem MIQ ID, kan du tilmed få den til at påminde dig om allerede indkøbte varer til genkøb eller frafiltrering.

Med MIQ ID kan virksomheder og myndigheder overholde GPDR-regler og give dig langt mere personlig service – uden at gemme personfølsomme data.

Nå, ja – og så er MIQ ID gratis …

BEKRÆFT DIN IDENTITET MED NEM-ID

Det tager kun 2 minutter – og du skal kun gøre det en enkelt gang. Når du validerer dit MIQ ID med NemID, viser du virksomheder og myndigheder, at din profil er ægte, og at du er den, du giver dig ud for at være.

Tilsvarende ved du – når du møder en virksomhed, der har MIQ ID – at virksomheden findes og er registeret i offentlige registre. Det er dens forudsætning for at få et valideret MIQ ID.

Vælger du også at lægge andet ID (kørekort eller pasnummer) på MIQ ID, kan du bruge dit MIQ ID til mange flere ting, f.eks. eksporterklæringer m.m.

DINE DATA ER DINE DATA.
IKKE ANDRES.

PARTNERS