MIQID - dit digitale ID
MIQID - dit digitale ID

SÅDAN UNDGÅR DU, AT KUNDER FRAVÆLGER DINE COOKIES

Likes på Facebook, søgninger på Google, streaming på Netflix. Internettet er i dag et gigantisk marked for persondata. Data, som kan identificere det enkelte menneske: hvor de er; hvad de køber; hvem de køber det af; deres drømme, behov og interesser. 

Det betyder, at du som virksomhed i dag er bedre i stand til at placere dine produkter og services, så dine kunder får de anbefalinger, der er skræddersyede til dem.

I hvert fald i teorien. For i virkeligheden takker mange af dine kunder nej til at se dine tilbud. De sætter ad-blockers ind. De bruger krypterede tjenester eller webbrowsere, der sikrer dem anonymitet, langt væk fra cookies, IP-adresser, apps, device-fingerprinting, Google og Facebook. De protesterer, fordi de ikke aner, hvad deres data bliver brugt til. De vil have deres privatlivet i fred. Og det gælder i høj grad folk, der er yngre end 45 år.

Lad os i stedet give kunder og forbrugere kontrollen over deres egne data tilbage.

Lad dem selv bestemme, hvem de vil dele deres mere personlige data med. 

Når vi gør det, så folk selv har kontrollen over deres persondata, vil de føle sig trygge og i højere grad dele deres data mere med virksomheder, end de gør i dag.

Dermed slipper du som virksomhed for en masse administrativt arbejde samtidig med, at du får lov til at målrette din markedsføring langt mere direkte.

Netop fordi dine kunder selv har bedt om det.

Hvis du brænder for at stå bedst muligt på det marked, du er på, slippe for administrative byrder og få dine kunders tillid, så du kan markedsføre dig bedre overfor dem, så er MIQID noget for dig!