SIKKERHED I TOP

Vi bruger dokumenterede krypteringsnormer til at sikre dine data ved hjælp af top-end produkter fra førende udbydere, som angiver industristandarden.

Men vi stopper ikke vores indsats for at sikre vores brugerdata dér. Vi udfordrer den traditionelle tænkning om brugerdata og anvendelse af industristandarder, så den kan gøres endnu mere sikker for dig.

MIQID personal animation

FOR OS ER PERSONLIGE DATA PERSONLIGE

Når en bruger stoler på MIQID med opbevaring af data, er vores prioritet at sikre, at vi går ud over normen, fordi vi hele tiden søger at udfordre den.

Hos MIQID går vi så langt som at fjerne vores egen, medarbejdernes og partnernes evne til at se dine data, samt at kryptere hvert stykke personlig information, hvilket gør dem ulæselige for andre end dem, du tillader – selv for betroede medarbejdere med databaseadgang.

Vi ser dette som en tungtvejende erklæring i vores mission om at sikre, at dine data er personlige. 

DINE DATA ER DINE DATA

MIQID’s mission er at give brugeren mulighed for at beslutte, hvem der får vist oplysninger, når man bruger MIQID som partner.

MIQID gemmer dine data som mange andre parter på internettet, men vi giver dig som bruger mulighed for at vælge, hvilke oplysninger der skal vises, og på hvilket niveau. Mange mennesker handler online og er et punkt i en stor mængde dataudveksling.

Brug af MIQID i en webshop giver dig mulighed for at specificere, hvilke oplysninger der gives til webshoppen, og adgang til disse oplysninger kan let deaktiveres/trækkes tilbage igen med en simpel indstilling i din app. 

MIQID lock

SÅDAN ER DIN DATA KRYPTERET

MIQID bruger en topsikret, højteknologisk SQL database. Vi benytter en avanceret server teknologi, der er placeret i Tyskland, som er det foretrukne sted at opbevare data.  

Alt data der går ind i databasen er særligt sikret. Det er dækket af de eksisterende sikkerhedsforanstaltninger, men er ydermere krypteret, hvilket gør, at MIQID adskiller sig fra normen.  

Med kryptering af din personfølsomme data i MIQID er det er vanskeliggjort og tæt på umuligt at dele dine personlige informationer mellem tredjeparter, som du ikke er bevidst om. 

FÅ BESKED, NÅR DU KAN PRØVE MIQID PÅ HJEMMESIDEN

MIQID kan bidrage med mange ting. Vi er ved at gøre en live version klar, som du kan prøve live her på hjemmesiden. Skriv dit navn og din email, og få besked, når du kan prøve MIQID. 

Få besked, når 'prøv MIQID' er klar - privat
MIQID prøv-miqid