fn's 17
verdensmål

MIQID varetager etik og ansvarlighed over for verdensmålene. Vi bidrager med løsninger, der gør, at vores kunder er med til at opfylde særligt tre områder af de 17 verdensmål.

Hos MIQID er vi især fokuseret  
at mindske ulighed i og mellem lande
ansvarligt forbrug og produktion
klimaindsats

VERDENSMÅL 10:
MINDRE ULIGHED

Ulighed i og mellem lande skal reduceres. Det er et af delmålene for det tiende verdensmål. 

Med MIQID etableres den digitale infrastruktur – først i Skandinavien og derefter i resten af verden. Den digitale infrastruktur hjælper med at minimere ulighed. 

MIQID verdensmål nr 10
MIQID verdensmål nr 12

VERDENSMÅL 12: ANSVARLIGT
FORBRUG OG PRODUKTION

Ifølge et flertal af klimaeksperter kan kloden ikke følge med menneskehedens forbrug og ressourceudnyttelse. Derfor er vi nødt til at spare ressourcer.  

Det er en af de grundlæggende idé bag MIQID at reducere papirforbruget i form af kvitteringsudskrifter og papirformularer – og dermed reducere skovrydning og strømforbrug ved smeltning og genbrug af papir. 

Med MIQID er det muligt at samle alle kvitteringer elektronisk på din smartphone, samt at søge og genfinde køb på en nem måde uden papir. 

VERDENSMÅL 13:
KLIMAINDSATS

Klimasituationen er alvorlig, fordi den handler om de kommende generationers fremtid. Vi skal handle hurtigt for at bekæmpe klimaændringerne og dens enorme konsekvenser, før de fortsætter. Et af vores primære mål og incitamenter for MIQID er at udrydde plastikkort i form af kundeklubkort og papirkvitteringer. Med en mindre produktion af plast og papir reduceres CO2-trykket 

Tøjbutikkerne kan se brugernes aktuelle tøjstørrelser gennem MIQID, hvilket reducerer overproduktion af tøj og sko i størrelser, der ikke sælges. At kende størrelsen på brugerne sparer en enorm mængde penge på forsendelse, samtidig med at det samlede CO2-tryk reduceresVed at få indblik i markedsudvikling og trends mindskes unødvendigt overproduktion af produkter, der ikke sælges. 

MIQID verdensmål nr 13
MIQID verdensmål nr 3

VERDENSMÅL 3:
SUNDHED OG TRIVSEL

Grænserne mellem lande, kulturer og folk er mere usynlige end nogensinde. Dette skyldes både globalisering og digitalisering. Menneskeheden har haft stor gavn af, at verden er blevet mindreFællesskabet gør stærk. Men vi har også set, hvordan en hyper forbundet verden kan sprede infektion på ingen tid. 

I fremtiden kommer MIQID til at indeholde en sundhedsprofil med et særlig epidemisk beredskab. Her kan du indsamle og kontinuerligt synkronisere alle dine sundhedsdata; sundhedskort, kropsmålinger, blodtype, kirurgiske data og testresultater. 

Del din sundhedsprofil med dem, der har brug for at støtte dig i dit helbred. Hvis du bliver såret i udlandet, kan du give det lokale sundhedspersonale adgang til dine data, så du hurtigt bliver hjulpet på den bedst mulige måde 

VERDENSMÅL 2:
STOP SULT

Hvert år smider mange mennesker omkring os store mængder mad ud – og det er ikke kun danskerne, der har et stort madspild. Det enorme madspild i Norden står i skarp kontrast til de lande, hvor hungersnød stadig er en daglig pest. Hungersnøden skal stoppes, og overforbruget af mad skal begrænses. 

Med MIQID er det ambitionen, at brugerens kvitterings-løsning skal give et virtuelt billede af husholdningens køleskab. Når man kender køleskabsbeholdningen, reduceres overindkøbMIQID giver mulighed for at forbrugeren kan være med til at stoppe madspild helt ned på individniveau. 

MIQID verdensmål nr 2

VI ØNSKER EN BÆREDYGTIG FREMTID

MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 1
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 7
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 13
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 2
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 8
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 14
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 3
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 9
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 15
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 4
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 10
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 16
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 5
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 11
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 17
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 6
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 12
MIQID De 17 verdensmål