OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

MIQID FAQ - De mest stillede spørgsmål

Prisen på MIQID afhænger af, hvor meget I bruger det.

Vi synes ikke, at det er rimeligt med en store månedlige udgifter, der ikke svarer til brugen af produktet.

Derfor afregnes MIQID per interaktioner med MIQID. De konkrete priser kan ses på miqid.com/priser

Vi er i en løbende udvikling. Vi frigiver både små og store udvidelser, som samlet set forbedrer jeres oplevelse med MIQID.   Ved de større udgivelser af MIQID opdaterer vi hjemmesiden med nye blogindlæg, der beskriver de seneste opdateringer.
Vi er et privat, dansk og uafhængigt selskab, der udbyder sikker opbevaring og intelligent dataudveksling mellem parter. Vi tager ikke del i dataudvekslingen og tilgår ikke data.   Ideen med MIQID startede i 2016. Grundlægger Jesper Holm fik ideen om at skabe en digital identitetsplatform, der samler alt data ét sted. Det giver brugerne deres data tilbage.   Siden da har det taget fart, hvor investorer, udviklere og grafiske designere er kommet til.

MIQID giver jer indblik i brugernes brugsmønstre og købsadfærd, hvor I ligeledes anonymt har adgang til brugernes interesser og præferencer. Det giver jer en unik mulighed for at præsentere målrettet markedsføring til den enkelte bruger. 

Derudover er købsprocessen kort og præcis, fordi brugeren automatisk får udfyldt sine oplysningerne og derved har en nemmere vej til et køb. 

MIQID er med til at øge jeres konvertering og salg, som giver en øget kundeloyalitet.  

Vi håber ikke, at MIQID vil skuffe jer. Men skulle I alligevel have brug for at stoppe samarbejdet med MIQID, gør I det ved at kontakte os på mail for at opsige samarbejdet.   Hvis I ikke længere bruger MIQID ydelserne, betaler I heller ikke. I vil for altid være MIQID-valideret. Der er ingen binding på MIQID-ydelserne, så I kan til enhver tid stoppe brugen.  
For at komme i gang med at bruge MIQID udfylder I vores oprettelsesformular, hvor I udfylder med jeres basale oplysninger. Når oprettelsesformularen er sendt, sættes forløbet i gang, hvor vi hjælper jer med at få integreret MIQID i jeres eksisterende system.  
Kendskabet til jeres arketyper giver jer muligheden for at give kunderne høj kvalitetsservice. Fordi I kender arketypen, bliver den enkelte kunde mødt med tilbud, der passer specifikt til kunden.  Når I viser indhold til brugerne, der er relevant for dem, giver det en bedre brugeroplevelse, som er med til at øge den samlede købsoplevelse. 
Alt vores brandmateriale er samlet på siden miqid.com/presse-erhverv. Her finder I logoer og billeder, der frit må bruges, når der linkes og krediteres til miqid.com.   Hvis der er spørgsmål til et specifikt billede eller ønske om interview, kan vi kontaktes på [email protected] eller på telefon +45 3939 4050.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle os, så vores produkt passer til tidens mest populære og brugte systemer. Vi har lavet en hel side, der viser hvilke hjemmeside-, nyhedsbrevs- og økonomisystemer, der integreres nemt med MIQID.  

Læs mere her: miqid.com/integrationer

En af de store udfordringer ved korrekte håndtering af GDPR er, at det er svært at sikre, at den personfølsomme data håndteres korrekt. Med MIQID får I kun direkte adgang til regnskabsoplysningerne.   Den innovative del af MIQID giver jer adgang til anonymiseret data, der giver jer mulighed for at målrette jeres markedsføring, men uden at I håndterer de personfølsomme data.
MIQID udvikles til de nyeste operationsystemer. Det betyder, at MIQID virker til Android 10.0.0 og nyere, samt iOS 10.0.0 og nyere versioner.