miqID

Dit liv er lettere med

Mød ny app! Bringer dit digitale liv, til det næste niveau!

Fokus på dig som bruger

Alt drejer sig om, at du får den bedste oplevelse og den bedste sikkerhed med dine data. MiqID benytter sig af følgende kendte teknologier:

Multi OS

Sikkerhed

RSA

AES

Integration

DIT ONLINE
SIKKERHEDSVÆRN

MiqID er udviklet under hensyn til en simpel brugeroplevelse. Med let forståelige menupunkter kan du, som bruger nemt tilføje og administrere dine informationer. Nogle af dine data, såsom fx pas og kørekort, godkendes og administreres af myndighederne. Disse data er dine, men myndighederne har ret til at have dem liggende og foretage lovmæssig administration af dem. Andre data administreres af dig selv, såsom fx tøjstørrelser, interesser og madpræferencer, og du har ret til at ændre dem som har lyst.

Nemt at betale – både lokalt og globalt

Vi har også tænkt betaling ind i din digitale identitet, som bliver en del af dit miqID. Via samarbejde med betalingsudbydere, kan brugeren med miqID ordre og betale nemt, uden hver gang at skulle indtaste sine kortoplysninger, adresseoplysninger m.v.; dem udveksler miqID fra brugerens profil.

DOWNLOAD MIQID APPEN HER

Din Digitale identitet

Løsningen som via en global identifikations-nøgle sikrer, at du som bruger er valideret, og at du rent faktisk er den som du udgiver dig for at være.

Du får nøglen selv

I løsningen ligger der implicit at du selv har alle dine data liggende hos dig selv, krypteret i skyen – og kun én gang. Således er det dig, der giver adgang til de modparter som evt. må se dine data, kan trække på dem – og i øvrigt kun indtil du lukker adgangen ned igen. Dit miqID sørger for løbende at påminde dig om samtlige åbne adgange til data, som du så kan vælge at lukke eller lade være tilgængelige. På denne måde fungerer dit miqID som en nøgle til både adgang og aflåsning.

Jylland

sjælland

  • miq ApS
  • SYMBION
  • Fruebjergvej 3
  • 2100 København Ø