MIQID ydelser

MIQID ydelserne giver jer unikke muligheder for markedsføring og målrettet kommunikation, der rammer det enkelte individ. 

Med MIQID får I mange unikke muligheder, der blandt andet indeholder 
dynamisk design baseret på brugerdata
markedsføring
CVR-validering
hurtig check ud
kvitteringe
tilpasset system integrationer

DYNAMISK DESIGN BASERET PÅ BRUGERDATA

MIQID gør det muligt at arbejde med dynamisk design. Det muliggør, at I blandt andet kan designe jeres hjemmeside baseret på brugerdata f.eks. køn, alder og postnummer. 

MIQID dynamiske design er særligt smart, fordi det giver jer mulighed for at lave tilpasset indhold, der taler individuelt til hver bruger.  

I kan f.eks. ændre skrifttype, farver og indhold på baggrund af brugerens køn. Når mænd besøger hjemmesiden, kunne han f.eks. se en maskulin skrifttype med klare farver, mens skrifttypen f.eks. kunne være feminin og støvede farver ved kvinder. 

MIQID Dynamisk-design
MIQID Marketing

MARKEDSFØRING

MIQIDbrugere identificerer sig med deres historik, som giver jer mulighed for at kommunikere direkte til dem. Vores undersøgelser viser, at det øger jeres konverteringsrate ved kun at præsentere interessante og relevante produkter til brugerne.  

Det særlige ved MIQIDmarkedsføring er at brugeren kan definere, hvad de er på jagt efter og ønsker sig. Det kunne f.eks. være et par blå Nike sko str. 43. Det giver helt unikke muligheder for at I kan tilpasse produkter og tilbud, der passer til brugeren og markedet lige nu.  

CVR-VALIDERING

MIQID-validering giver brugerne en forsikring om, at jeres virksomhed eksisterer i CVRregistret. 

Når en virksomhed ansøger om at blive CVRvalideret, gennemgår vi jeres ansøgning og tjekker, at I er CVR-registreret. Det gør vi for at sikre, at virksomhederne i MIQID ikke er falske. Det gavner både jer som virksomhed, men også brugerne, fordi de ved, at I eksisterer. 

Fordelen ved at være CVRvalideret er, at det er med til at styrke jeres forretning. Det gør jer endnu bedre til at drive jeres virksomhed, hvor I kan fokusere på klar kommunikation og god service til brugerne. 

MIQID CVR-validiring
MIQID hurtig checkout

HURTIG CHECK UD

MIQID hurtig check ud giver en optimeret betalingsprocessen med blot 3 klik. Løsningen er mere bekvemt for brugerne, da de ikke skal udfylde deres informationer hver gang, de handler online.  

Ifølge Baymard Institute bliver 70% af alle produkter, der lægges i indkøbskurven online, aldrig til reelle køb. Alle undersøgelser peger på, at en kortere check ud proces er med til at øge den samlede konverteringsrate. Med MIQID hurtig check ud forkorter vi betalingsprocessen, som kan være med til at øge konverteringsraten. 

KVITTERINGER

Ved at bruge MIQID gemmer brugerne deres kvitteringer i MIQID. Det giver mulighed for at brugerne kan fortælle jer, hvad de interesserer sig for.  

Brugeren kan blive beriget med tilbud og inspiration, der er relevant for dem. Ved at kende til deres historik viser I kun udvalgte produkter. Med indblik i brugernes kvitteringsdata undgår I at sende informationer, der er irrelevante. 

Hos MIQID indsamler vi anonymt brugernes kvitteringer til at kunne se markedsudvikling og trends. På den måde får I værdifulde data, der ellers er utilgængeligt. 

MIQID Kvitteringer animation
MIQID API animation

API (APPLICATION PROGRAMMING INTERFACE)

Hos MIQID tilbyder vi en APIgrænseflade, som gør det muligt at integrere med andre systemer. Vi arbejder på, at MIQID bliver brugt bredt over flere forskellige softwareintegrationer. Ved at vælge en APIgrænseflade gør vi det mere enkelt og smertefrit for jeres udviklere at tilgå vores platform 

Hvis I har et konkret projekt, hvor I ønsker at bruge vores API, tilbyder vi at sammensætte det, så det passer til jeres struktur – det kunne f.eks. være til eksporterklæringer eller samtykkeerklæringer – det er kun fantasien, der sætter grænser. 

TILPASSET SYSTEM INTEGRATION

Hos MIQID bygger vi integrationen til de store kendte platforme, så det bliver nemmere at integrere i de velkendte systemer. Der findes mange systemer i verden, så vi arbejder hele tiden på at lave integrationer til de største og mest udbredte systemer på markedet.   

Hvis I ikke selv har udviklere, der kan integrere systemet, har vi et udvalg af samarbejdspartnere, der kan være behjælpelige. 

MIQID System-integration

VI ØNSKER EN BÆREDYGTIG FREMTID

MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 1
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 7
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 13
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 2
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 8
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 14
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 3
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 9
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 15
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 4
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 10
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 16
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 5
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 11
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 17
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 6
MIQID De 17 verdensmål, mål nummer 12
MIQID De 17 verdensmål